Om AVANTi Sports Club

We Make You Move

Om AVANTi Sports Club

Välkommen till AVANTi Sports Club – en plats där träning, gemenskap och välmående står i centrum. Våra gym i Sverige finns vi på flera platser runt om i landet, från Borensberg i söder till Vindeln i norr.

Vår Historia och Utveckling

AVANTi Sports Club har vuxit fram bland annat genom att ta över flera redan etablerade träningsanläggningar. Genom att förvärva och vidareutveckla dessa lokaler har vi skapat moderna gym som möter dagens höga krav på träning och hälsa. Många av våra anläggningar är strategiskt placerade nära lokala simhallar och idrottshallar, vilket ger medlemmar möjligheten att enkelt kombinera olika träningsformer. Samtidigt erbjuder vi på andra orter samma högkvalitativa träningsmiljöer med ett brett utbud av utrustning och träningsmöjligheter. AVANTi fortsätter att växa och anpassa sig för att ge våra medlemmar den bästa träningsupplevelsen.

Vår Vision och Värderingar

På AVANTi Sports Club tror vi på att skapa en inkluderande och positiv träningsmiljö där alla, oavsett ålder, kön, eller träningsnivå, kan känna sig välkomna. Vår vision är att erbjuda en plats där våra medlemmar kan växa, både fysiskt och mentalt, med stöd från vår professionella personal och genom våra moderna träningsanläggningar. Vi värdesätter glädje, gemenskap och professionalism – något vi strävar efter att förmedla varje gång du besöker oss.

Professionell personal

Möt vårt dedikerade ledningsteam

Vill du komma i kontakt med en specifik klubb eller hitta vår huvudkontakt besök kontakta oss sidan.

Vad våra medlemmar tycker om oss

Träna med oss

Besök våra anläggningar