We Make You Move

AVANTi Sports Club Gym i Vadstena

Våra Medlemskap & Priser

Vi erbjuder flexibla medlemskap som passar alla, oavsett om du vill träna regelbundet eller bara då och då. Välj det medlemskap som passar dina behov. Se våra olika medlemskap och priser. Läs medlemsvillkor och våra säkerhets- & trivselregler för mer information.

Information angående ditt abonnemang
*Har du ett abonnemang och betalar via autogiro så är betalningen pausad  5 månader (dvs dragningarna 27 mars, 27 april, 27 maj, 27 juni och 27 juli). Dragningen startar igen 27 augusti.
Har du betalt ditt abonnemang direkt vid tecknandet så är slutdatumet framflyttat i 5 månader.
Ingen medlem kommer att förlora tid på sitt abonnemang vid renoering.*

Startavgift tillkommer för autogiro (150 kr) och avser träning fram till första dragning från autogirokontot. Vid onlineköp med betalningssätt autogiro, betalar du startavgift samt första månaden.

Du kan frysa ett 12 månaders medlemskap vid ett tillfälle per år (frysavgift 100 kr), 1-3 månader sammanhängande. Frysning med start innevarande månad måste meddelas din träningsanläggning senast den 15:e i månaden.

En betalperiod och frysperiod är från 27:e i en månad till den 26:e i månaden efter.

30 dagars uppsägningstid efter bindningstidens slut på samtliga autogiroavtal, om inget annat anges. Sista dragning sker den 27:e i samma månad som uppsägningen görs och du har tillgång till gymmet till den 26:e i månaden efter.

Bindningstiden räknas från första autogirodragning, dvs. första dragning som sker för tecknat avtal (6 eller 12 månader). Startavgift och frysningsperiod ingår ej i bindningstiden.

Åldersgräns 15 år.

Bland annat erbjuder vi följande

Träna i Vadstena – Vårt Utbud

Hos AVANTi Sports Club Vadstena hittar du en blandning av konditionsmaskiner, fria vikter och styrketräningsmaskiner. Vi har allt du behöver för en varierad och effektiv träning. Gymmet i Vadstena passar både nybörjare och erfarna träningsutövare.

gym i borensberg konditionsavdelning

I vår konditionsavdelning hittar du uppdaterade maskiner som löpband, motionscyklar och crosstrainers, perfekta för att öka din uthållighet och förbränna kalorier. Oavsett om du satsar på högintensiv träning eller en lugnare session har vi utrustningen som passar dina behov.

gym borensberg inuti

I vår avdelning för fria vikter hittar du ett stort utbud av hantlar och skivstänger, idealiska för att bygga styrka och muskelmassa. Vi har utrustning som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren lyftare.

gym styrkemaskiner

I vår styrkeavdelning finns ett varierat utbud av användarvänliga maskiner för att träna alla muskelgrupper. Oavsett om ditt mål är att öka styrka, bygga muskler eller förbättra kroppskontroll, har vi utrustningen som hjälper dig att nå dina mål.

träningsanläggning borensberg kettlebells

Gymmet är diplomerat för ”100% ren hårdträning”, vilket innebär att personalen är utbildad för att uppmärksamma dopning och otillåtna preparat.

Kontakta & Hitta Till Oss

Har du frågor eller vill veta mer om vårt gym? Du når oss enklast via telefon eller mejl. Du hittar oss i Vadstena Simhall på Borgmästaregatan. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontaktuppgifter

Email

vadstena@avantisportsclub.se

Telefon Reception

010-234 71 10

Adress

AVANTi Sports Club Vadstena
Borgmästaregatan

592 80 Vadstena

Öppettider

Du är mer än välkommen att besöka oss under våra bemannade tider!

Öppettider

Våra ordinarie öppettider när vi öppnar igen är:

Måndag05.00 – 22.00
Tisdag05.00 – 22.00
Onsdag05.00 – 22.00
Torsdag05.00 – 22.00
Fredag05.00 – 22.00
Lördag05.00 – 22.00
Söndag05.00 – 22.00

Bemannade Öppettider

Våra ordinarie bemannade öppettider hittar du på Kommunens hemsida.

Vanliga frågor om vårt Gym i Vadstena

Har du frågor om vår facilitet, medlemskap eller tjänster på vårt gym i Vadstena? Vår FAQ-sektion ger dig svaren på de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Du kan bli medlem och skaffa gymkort genom att besöka vår reception under bemannade tider eller teckna ditt träningskort online på vår hemsida. Välj det medlemskap som passar dig bäst!

Vi har öppet alla dagar kl. 05.00-22.00 för våra medlemmar.

Ja, du kan provträna en gång men bara under bemannade tider. Du kan även fråga vår personal om en rundtur i gymmet under bemannade tider.

Vi erbjuder modern utrustning för både styrke- och konditionsträning i en trivsam miljö, anpassat för alla träningsnivåer.

Vår personal är alltid tillgänglig under bemannade tider för att hjälpa dig med maskiner och utrusning.

Du måste ha fyllt 15 år för att kunna träna själv på vårt gym. Vi har Ungdomskort för 13-14 år och då måste all träning ske tillsammans med vuxen som också är medlem.

Ja, du måste checka in med ditt inpasseringskort eller kod varje gång du tränar. Det är inte tillåtet att gå in på gymmet med någon annan om du har glömt ditt inpasseringskort eller släppa in någon som t.ex. glömt sitt inpasseringskort.

Du kan säga upp ditt medlemskap genom att mejla oss eller kontakta receptionen under bemannade tider. Uppsägningsvillkor och uppsägningstid finns på ditt medlemsavtal.

Kundomdömen

Omdömen från våra uppskattade medlemmar i Vadstena kommer snart, tackar!

Sociala Medier

Följ AVANTi Sports Clubs huvudkonto på Facebook för senaste uppdateringarna. Och kontakta oss gärna via meddelandefunktionerna eller lämna en recension!